Microsoft Dynamics 365

Mikä on Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 (D365) on ohjelmisto joka yhdistää pilvipohjaisia asiakkuudenhallinnan (CRM) ja toiminnanohjauksen (ERP) -ohjelmat yhdeksi kokonaisuudeksi. Microsoft alkoi tarjota Microsoft Dynamics 365 syksyllä 2016 täydellisinä ohjelmisto palveluina (SaaS).

Dynamics 365 tarjoaa työkalut niin liiketoimintaprosessien tehostamiseen, myynnin kasvattamiseen, kunnossapidon, huollon ja tuotannon hallintaan kuin asiakaspalveluun. 

Dynamics 365 on aina ajan tasalla: pilvipohjaisena SaaS-ratkaisuna sovellukset kehittyvät jatkuvasti.  Auttaa hyödyntämään dataa tehokkaasti ja parantamaan asiakas- ja palvelukokemusta.

Redocap on Microsoft Partner Suomessa ja on rakentaneet yrityksille liiketoimintojen prosessien automaatioratkaisuja, Redoflow, jotka pohjautuvat Microsoft Dynamics365- ympäristöön Saas- periaatteella.

 

Miksi yritykset tarvitsevat Microsoft Dynamics 365?
 

Yritykset tarvitsevat Microsoft Dynamics 365 koska se tehostaa yrityksen toimintoja. Microsoft Dynamics 365 on joustava ja tehokas liiketoiminnan kokonaisratkaisu, jota voidaan helposti integroida ja mukauttaa uusiin tarpeisiin. Dynamics 365 on pilvipalvelupohjainen ja yhdistyy vahvasti muihin Microsoftin tuotteisiin ja tuoteperheisiin, esim. Microsoft Power BI ja Microsoft Office 365.

Mitkä ovat Dynamics 365: n parhaat ominaisuudet?
 

Dynamics 365: n uudet CRM-moduulit ovat hyvin kehittyneitä ja tarjoavat laajan toiminnallisuuden. Yksi Dynamics 365: n mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on “Artificial Intelligence” tai "tekoäly", joka on rakennettu ohjelmiston myynninäkökohtiin. Tämä keinotekoinen älykkyys integroituu Microsoft Office 365: n kanssa tietojen keräämiseksi CRM-tileistä, sähköposteista, kalenterimerkinnöistä, sosiaalisista markkinointitileistä, varastosta, kirjanpidosta ja muista. Dynamics 365 käyttää näitä tietoja toimittamaan

hyödyllisiä tietoja ja anna hyödyllisiä ehdotuksia myyntitiimiesi pitämiseksi raiteille.
 

Mitä Microsoft Dynamics käytännössä tarkoittaa? 

  • Luotettavampaa ja ajankohtaisempaa tietoa yrityksenne taloudesta, kassavirroista ja kirjanpidosta
  • Tehostaa ja virtaviivaistaa hankintaa, tuotantoa, varastoa ja myynnin tilauksia
  • Parantaa asiakaspalvelua, tehostaa markkinointia ja lisätä myyntiä
  • Hallinnoi ja kontrolloi yrityksenne laskutusta ja projektinhallintaa
  • Pystyt analysoimaan yrityksenne liiketoimintatietoa helposti ( Power BI, Business Intelligence integroittu)
  • Hyödyntä pilvipalveluratkaisun etuja, kuten palvelun saatavuus, joustavuus, kustannustehokkuus ja turvallisuus

 

Minkälaiset yrityksenalat hyötyisivät eniten Dynamics 365: stä?

 

Tällä hetkellä Dynamics 365 näyttää parhaiten sopivan mihinkään jotka tarvitsevat erinomaisia ERP- ja CRM-ohjelmistoja mutta joilla ei ole epätavallisen monimutkaisia kirjanpitotarpeita.

 

Miten Dynamics 365 eroaa perinteisestä ERP-ratkaisujen Dynamics-rivistä (Dynamics NAV ja Dynamics AX) ?

 

Tällä hetkellä paljon Dynamics 365: n tarjoamista on yksinkertaisesti perinteisen paikkakunnan uudelleenkirjautuminen Microsoft Dynamics AX- ja Microsoft Dynamics NAV -tuotteita. Merkittävin ero on
hinnoittelu- ja pakkausrakenteen muutos. Yritykset voivat tilata yksittäisiä sovelluksia, jotka
tarkoittaa että, vain ne ominaisuudet, joita käyttäjät tarvitsevat, voivat maksaa.

Toinen tärkeä ero on se että, Dynamics 365 on täysin multi-tenant sovellus. (Tässä suhteessa Microsoft on looginen seuraaja Dynamics CRM Online, joka oli ensimmäinen multi-tenant Microsoft Dynamics -sovellus.) Tämä tarkoittaa sitä että, kaikki käyttäjät käyttävät samaa versiota ohjelmistosta ja kaikki saavat päivityksiä samanaikaisesti. Se tarkoittaa myös, että muokkaukset ovat rajallisia. Tulevaisuudessa Dynamics 365 tarjoaa todennäköisesti enemmän korkean teknologian ominaisuuksia kuin tekoäly jotka on tällä hetkellä tarjolla Dynamics 365 sovelluksissa. Liiketoimintatiedon teema on voimakkaasti korostettu Microsoftin markkinointi sekä kyky integroida saumattomasti Dynamics 365, Office 365 ja muut Microsoft-ohjelmisto.

Lisäksi se, että Dynamics 365 on suunniteltu erityisesti pilvi tarkoittaa että, ohjelmisto tarjoaa liikkuvuutta ja joustavuutta, jota perinteiset Dynamics-tarjoukset eivät voisi tarjoa. Kuten useimmissa pilvipalveluissa, Dynamics 365 -ohjelmisto soveltuu hyvin kehittää jatkuvasti päivityksiä ja lisäosia markkinoiden tarpeiden mukaiseksi niiden muuttuessa.

Ota yhteyttä

Jos etsit yritystä, jolla on laaja kokemus liiketoimintastrategioiden ja hallintatyökalujen käyttöönotosta, ota yhteyttä ja voimme keskustella siitä, miten voimme auttaa sinua kehittämään liiketoimintaympäristöäsi.